top of page
Fitnessinstruktør_02.jpg

FITNESS 
INSTRUKTØRUDDANNELSE

Mødet er afholdt. Har du interesse I at høre mere om instruktøruddannelsen, så kontakt mig på fitness@dogtimize.dk 

DIN UNDERVISER
ZITA BIRLIE

Som dyrlæge, kiropraktor og hundefysioterapeut har jeg dedikeret sit arbejdsliv til hundens bevægelse og sundhed. Gennem intensiv videreuddannelse hos nogle af de førende indenfor hundefysioterapi og sportsmedicin (Canine Rehab Institute) har jeg erhvervet kompetencer, som giver mig en helhedsorienteret tilgang til udfordringer i bevægeapparatet. En stor del af dette handler om, hvordan vi kan implementere forskellige fitnessøvelser både som led i behandling, men også for at forhindre skader og smerter på sigt. 

Til dagligt beskæftiger jeg mig med alt fra forebyggende fitnesstræning for raske hunde til kroniske smertepatienter og træningen af sportshunden. 

Det er blevet min mission at sikre, at hundefitness bliver udført på højeste niveau i Danmark. Jeg arbejder evidensbaseret og ud fra bedste praksis, og jeg ser en kæmpe værdi i at uddanne instruktører til at varetage fitnesstræningen af sunde og raske hunde.

Privat nørder jeg fitness, agility og rallylydighed med mine 2 skønne hunde Chloé og Casey og elsker at tage på hikingferie med dem og min mand.    

HVEM ER DU?

  • Uddannet hundeinstruktør og arbejder med markørtræning/shaping. Undtagelsesvist kan anden baggrund tages i betragtning - kontakt mig gerne :)

  • Du har en voksen hund, du kan lave de fleste øvelser med (fundament og begynder)

  • Du er helt ny indenfor hundefitness og ønsker den gode start

  • Du underviser allerede i hundefitness, men ønsker mere viden 

bottom of page