top of page
Untitled.jpg

DOGTIMIZE SERVICES

SMERTEUDREDNING OG BEHANDLINGSFORLØB

For dig med hunden, der allerede har en kronisk smertediagnose eller du/din dyrlæge/anden faglig person har en stærk mistanke om at din hund har ondt

Gennem smerteudredning kortlægger vi din hunds problematikker og lægger en plan for smertebehandling og smertekontrol. Dette kan både inkludere medicinsk behandling, kosttilskud og selvfølgelig kiropraktik og fysioterapi. 

Sommetider er det relevant at foretage yderligere undersøgelser fx røntgen eller CT scanning. 

Det kortsigtede mål er smertekontrol, mens det langsigtede mål er at støtte dig og din hund bedst muligt i, at opnå et langvarigt resultat gennem målrettede træningsøvelser og miljømanagement. 

Jeg har oftest ventetid på mine forløb, da det er vigtigt for mig at kunne yde den bedste service for dig og din hund. Det inkluderer bl.a. at jeg er tilgængelig for spørgsmål og vejledning, justering af træningsprogrammer og feedback på jeres træning mellem behandlinger. Motivationen bag mit arbejde er at se jer lykkedes, og opnå de ting I gerne vil! Og det kræver dedikation fra begge sider. 

Der er venteliste for opstart af forløb af samme årsag. Det er svært at give et estimat på ventetiden, men den er i gennemsnit 4-8 uger. Jeg får afbud af og til, så du kan komme til før, hvis du har en fleksibel kalender. Skriv dig på venteliste nedenfor. 

Det er ikke muligt at booke tid til udredning online. Jeg har begrænset antal tider, og derfor er det vigtigt for mig, at vi har en snak inden udredning, så vi sikrer at et forløb hos Dogtimize er det rigtige for dig og din hund. 

OBS IKKE FLERE TIDER TIL UDREDNING INDEN JEG GÅR PÅ FERIE 20/6. 

DU KAN FORTSAT SKRIVE DIG PÅ VENTELISTE TIL EFTER FERIEN. FØRSTE LEDIGE TID TIL UDREDNING ER PT 19/7 

VENTELISTE UDREDNING

Tak for din tilmelding til ventelisten, du vil modtage en mail snarest (tjek evt spam)

SMERTESCREENING (OBS UDBYDES PT IKKE)

For dig, der enten er i tvivl om din hund har ondt eller gerne vil sikre dig at din hund ikke har ondt

Screeningen er et hurtigt tjek (ca. 15 min), hvor jeg screener om din hund har ondt i bevægeapparatet. Skulle det vise sig at din hund har ondt, finder vi en ny tid til udredning. 

Screeningen kan både foregå fysisk på klinikken i Birkerød eller online. En fysisk screening er mest nøjagtig, men nogle gange kan et fysisk møde ikke lade sig gøre.

Det kan fx være, hvis din hund er meget bange for at komme til dyrlæge eller du bor langt fra klinikken. Hvis jeg gennem online screening konstaterer, at din hund har ondt og du bor langt fra klinikken, kan jeg være behjælpelig med henvisning til relevant fagperson.

Hvis din hund er dyrlægeangst/har svært ved håndtering vil jeg anbefale dig at booke en forundersøgelse, hvor vi arbejder med, hvordan du kan hjælpe din hund til tryghed ved håndtering. 

 

bottom of page