top of page
Untitled.jpg

DOGTIMIZE SERVICES

SMERTEUDREDNING OG BEHANDLING

Genvind jeres aktive liv

Mit største ønske er at hjælpe dig og din hund til et smertefrit og aktivt liv. Mange hunde vil opleve at få kortvarige eller langvarige smerter igennem deres liv. Dette skyldes som hovedregel, at hunden har været ude for et uheld, har leget voldsomt med andre hunde, trækker i snoren eller også er formen ikke, hvad den har været. Som ejer ser man måske en hund, der pludselig trækker sig, sakker bagud på gåturen, får en kortere lunte eller man har måske en fornemmelse af, at noget ikke er helt, som det skal være. 
I forundersøgelsen er der inkluderet en ganganalyse (dvs. hvordan bevæger din hund sig) og et sundhedstjek samt neurologisk tjek, så vi kan udelukke andre underlæggende årsager til din hunds symptomer. Dernæst får din hund en kiropraktisk undersøgelse samt behandling, som virker smertelindrende. Ud fra forundersøgelsens resultater lægger vi sammen en plan for, at din hund i fremtiden kan være smertefri og have et dejligt og aktivt liv med dig.

SÆRLIGT FOR SENIORHUNDE (OVER 7 ÅR)

Når vores bedste ven ældes

Seniorhunde har en særlig plads i mit hjerte både fordi de ofte responderer hurtigt på behandling, men også fordi at min egen Chloé er i denne kategori. Før jeg blev uddannet kiropraktor, oplevede jeg, at hun blev mere træt og stiv i kroppen, og hun var ikke længere den glade, aktive hund, som jeg havde rejst Norge tynd med på hikingferie. Jeg søgte hjælp hos en kiropraktor og snart genvandt Chloé sin energi. Som supplement til kiropraktikken træner vi 3-4 gange ugentligt med små fitnessøvelser særligt udvalgt til seniorhunde. Hun er nu i så god form, at hun igen kan komme med på vandreferie, som vi begge elsker. 
Denne viden og behandling vil jeg gerne give videre til dig og din seniorhund. Et seniortjek indeholder det samme som en forundersøgelse og derudover kigger vi også på, hvordan dit hjem kan gøres mere seniorvenligt og hvilken kost og tilskud, der kan gavne din hund.

SÆRLIGT FOR SPORTSHUNDE

Rallylydighed, agility og hundefitness

Min fineste opgave som underviser er, at gøre dit og din hunds samarbejde så positivt og succesfuldt som muligt med mindst mulig frustration. Jeg har øje for detaljen, men også det større billede, som får jeres træning til at fungere. På holdene anvendes klikker (eller en tilsvarende markør) og øvelser indlæres primært gennem dirigeret shaping.


Hårdhændet behandling af hunde, negative træningsmetoder og "udskælden" på hunden accepteres ikke. 

bottom of page