top of page
black-schnauzer-park.jpg

FIT FAMILIEHUND 
SIMPELT, SIKKERT, SJOVT

Simple, sikre og sjove øvelser, som forebygger smerter & skader hos ALLE familiehunde - forklaret på en måde, som alle kan forstå! 

Efter 8 uger kan du slippe "hvordan, hvorfor og hvornår" bekymringerne

I dette 8 ugers kursus, får du præcis den viden og de øvelser, der skal til, for at implementering af fitnessøvelser på dine hverdagshold bliver en leg. 

Hundefitness fremmer hundens kropsforståelse og kropskontrol, styrker musklerne og forebygger skader. Træningsformen popper op i facebookgrupper og du vil gerne være med. Men hvor skal du starte? 

Skal du suse ud og købe dig fattig i balancepuder, skumpuder og de der små runde nogle, med pigge på? Eller skal du i stedet anbefale dine kursister at tage på skovtur med vuffen og undervejs hoppe op på sten for at lære at holde balancen?

Både ja og nej - og jeg forstår godt, hvis du er forvirret! 

Jeg har selv været der. Der, hvor jeg ikke kunne finde hoved og hale i alle de "gode" råd. Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle starte og frygten for at skade min hund i forsøget, fyldte meget.   

Min hunds liv ændrede sig, da jeg lærte at træne hende rigtigt.

Den viden og tilgang til træning har jeg taget med videre, når jeg uddanner hundeinstruktører i at hjælpe hundeejere. 

Min klient og kursist Katrine har selv trænet sin hund Marley, som lider af hofteledsdysplasi, op til et "helt almindeligt" og smertefrit hundeliv. De har ikke været forbi klinikken i over et halvt år - og det er en god ting! 

Min klient Vega fik 2 simple øvelser til sin hund Luna. Efter én behandling og Vegas flittige træning, havde Luna 3 uger senere væsentligt nedsat reaktivitet, og hun havde fået mere energi. Vega fortalte, at øvelserne havde været simple og lette at implementere i hverdagen.  

Og min egen Chloé? I efterårsferien fik vi gået den "forkerte" gule rute. Jeg troede, den var 5-6 km lang, men den var 12 km! Hun fulgte med, endda forrest i snoren det meste af turen. For 4 år siden kunne vi knap gå 45 min i Fælledparken uden at hun sakkede bagud. Forskellen? Jævnlig fitnesstræning! 

SIMPELT - SIKKERT - SJOVT

SIMPELT

Det skal være let at starte sin fitnessrejse. Både for dig og for dine kursister. Derfor er det essentielt for mig, at vi holder øvelserne simple, så ALLE kan lære dem. 

Hund på stranden

SIKKERT

Det sidste vi ønsker at at skade vores hunde. Formålet med fitness er netop at forebygge skader og smerter. Sikkerhed er derfor alfa omega, og du skal trygt kunne videregive din nye viden til dine kursister. 

Hund på vandretur

SJOVT

For mig skal hundetræning være sjovt. Det er det, der bidrager til min og min hunds relation, samarbejde og hjælper hverdagen med at køre. Fitness er ingen undtagelse. 

I FIT FAMILIEHUND fører alt tilbage til SIMPELT - SIKKERT - SJOVT - sådan sikrer jeg, at du får den bedste start på din fitnessrejse. 

For at dine kursister skal lykkedes, skal du vide hvordan, hvorfor og hvornår de skal lave øvelserne. 

At hjælpe hundeejere er fantastisk og sikkert en af årsagerne til, at du blev hundeinstruktør. Vi brænder for at punktere de gamle myter om hundetræning, højne hundenes livskvalitet, samarbejde og relation med deres mennesker. Problemet med myter er at de opstår jævnligt. Myter, "gode" råd og google kan nogengange være de værste fjender. 

For alle kan lave et blogindlæg om, hvordan DE synes, du bedst fitnesstræner en hund. Men hvad er deres baggrund? Hvad ligger til grund for rådgivningen?

Er du også færdig med at forsøge at sammensætte din viden fra mere eller mindre troværdige kilder?

 

Kom godt fra start med implementeringen af fitness på dine hverdagshold, så du ikke falder i GOOGLE fælden. Ikke flere online kurser, som du kun ser 10% af. Ikke flere "gode" råd med manglende evidens. Ikke mere fitness, som utilsigtet skader hundene frem for at gavne dem. 

Få den gode start du drømmer om. 

VELKOMMEN TIL
FIT FAMILIEHUND - simpelt, sikkert, sjovt

Den bedste introduktion til hundefitness' forunderlige, livsforandrende verden

FIT FAMILIEHUND handler ikke bare om at se nogle øvelser. Det handler om at lære dem. Sådan rigtigt lære dem!

Når man skal lære noget nyt, kan det være overvældende og udfordrende at vide, hvor man skal starte. Men sådan behøver det ikke at være.

Det kan også være simpelt og sjovt. Øvelserne har allerede stået sine tests i det virkelige liv og hjulpet hundredevis af hunde til et mere smertefrit liv. 

Så invester din og dine kursisters tid i det, der virker. For tid er dyrebart. 

Jeg har selv begået fejlen. Købt tonsvis af onlinekurser for at gennemføre ca. 10%. Af hvert kursus vel og mærke. 

Det er rigtig meget tid. Tid jeg har brugt på at købe og udvælge kurset, tid jeg har brugt på at tænke på, at jeg skal færdiggøre kurset. Den reelle tid jeg har brugt på kurset. 

Det kommer jeg aldrig til at gøre igen. Hvorfor skulle du?

Det er lige præcis derfor, jeg har lavet FIT FAMILIEHUND. 

Få støtte gennem et gennemprøvet format, som sikrer at du får den bedste start.

 

 

ZITA BIRLIE
Dyrlæge 
CCRT (genoptræning af hunde) 
Kiropraktor

DA JEG STARTEDE MIN REJSE FOR 3 ÅR SIDEN VAR GOOGLE & FACEBOOK MINE BEDSTE VENNER - MÅSKE? 

Det var under corona. Grænserne var netop lukket blot 3 dage før jeg skulle have rejst til USA for at tage min certificering i canine rehabilitation (genoptræning af hunde). Min motivation kom nært fra, da jeg desperat havde brug for behandlingsteknikker til at hjælpe min gigtramte hund Chloé. Over de næste måneder stod det klart at uddannelse i USA havde lange udsigter. Jeg var grædefærdig.

Så jeg gik på google. Og i facebookgrupper. Jeg købte 3-4 forskellige onlinekurser - om hundefitness selvfølgelig.

Selvom de alle kunne bidrage med noget, manglede der noget ret væsentligt. Øvelserne blev primært indlært med lokning, og de endeløse videoer af hunde, der vælter over fancy fitnessudstyr for at skaffe sig adgang til belønningen, gjorde næsten ondt at se på. Men jeg lærte også meget om, hvordan hunde bevæger sig, indtager positioner og skifter mellem dem. 

Endelig åbnede grænserne og min certificering kom i hus! Her var den evidens, jeg havde eftersøgt. Humane fysioterapeuter underviste ud fra evidens overført til hundeverden. Vi styrketestede hundene og talte om, hvordan man korrekt lavede progression og puslespilsbrikkerne faldt på plads.  

Jeg ved, at vi alle ønsker at lave de her øvelser i bedste mening. Og det bliver hurtigt kompliceret. Derfor har jeg lavet FIT FAMILIEHUND. Fordi jeg tror på at al begyndelse er svær, men det behøver ikke være sværere end højest nødvendigt. 

Som dyrlæge, kiropraktor og hundefysioterapeut har jeg dedikeret mit arbejdsliv til hundens bevægelse og sundhed. Gennem intensiv videreuddannelse hos nogle af de førende indenfor hundefysioterapi og sportsmedicin (Canine Rehab Institute) har jeg erhvervet kompetencer, som giver mig en helhedsorienteret tilgang til udfordringer i bevægeapparatet.

Det er blevet min mission at sikre, at hundefitness bliver udført på højeste niveau i Danmark. Jeg arbejder evidensbaseret og ud fra bedste praksis, og jeg ser en kæmpe værdi i at uddanne instruktører til at varetage fitnesstræningen af sunde og raske hunde.

Privat nørder jeg fitness med mine 2 skønne hunde Chloé og Casey og elsker at tage på hikingferie med dem og min mand.    

FIT FAMILIEHUND GIVER DIG:

 • 3 øvelser, der er relevante for ALLE familiehunde 

 • Sikkerheden i at udføre øvelserne, hvorfor de virker, hvad de virker på, hvem der skal lave den og hvornår de skal lave den

 • Kompetencerne til at videreformidle øvelserne til dine kursister, så de aldrig er i tvivl om, hvorfor hundefitness er et must for deres hund 

 • Feedback på egen træning og sikkerhed for at du lærer at genkende hyppige træningsfejl og røde flag, når dine kursister udfører øvelserne

 • Den støtte du har brug for, så du kan gennemføre kurset med et resultat, du kan være stolt af

Det her kursus er ikke bare endnu et onlinekursus, hvor du gennemgår foroptagede videoer med begrænset support, manglende mulighed for at stille spørgsmål og ingen interaktion med din underviser. 

På FIT FAMILIEHUND er du aldrig alene. Gennem LIVE undervisning, spørgsmål og hands-on opgaver har mine kurser i gennemsnit en høj gennemførselsrate (87,5 %)

ONLINE undervisning med 5 timers teori fordelt på 4 undervisningsgange, om alt, hvad du behøver at vide, for at komme godt igang med fitness

3 gruppecoaching sessioner, hvor vi dykker ned i jeres træningsvideoer 

Overskuelige deadlines, der sikrer, at du gennemfører kurset og får det udbytte, du drømmer om

Et smukt diplom som bevis for alt dit hårde arbejde 

Alt optages, så du har adgang til materialet, når det passer dig 

BONUSSER

Adgang til online videoer om:

Indlæring og samarbejde 

Træningsfilosofi

Træningsplanlægning

Belønninger & belønningskontrol

Sikker træning 

Fitness fundament 

Demovideoer af vigtige fundamentøvelser 

Alt sammen senest 1. januar 2024! Perfekt start på det nye år

DIN INVESTERING

SPAR PENGE MED 1 BETALINGSRATE

3100 kr. + moms 

BETALINGSPLAN

2 betalinger 

1. betaling falder ved tilmelding: 800 kr. + moms

2. betaling falder 1. februar: 2500 kr. + moms 

HVAD SIGER TIDLIGERE KURSISTER?

FAQ

Kursets opbygning:
 

 • Online teori afholdes:

  • 15/1-24 kl. 10-12​

  • 22/1-24 kl. 10-11

  • 5/2-24 kl. 10-11

  • 1/3-24 kl. 10-11

 • Gruppecoaching (obligatorisk online fremmøde) - hver gruppe har ca. 1-1,5 times undervisning pr gang (afhænger af deltagerantal)

  • 5/2-24 i tidsrummet 9-16 

  • 26/2-24 i tidsrummet 9-16

  • 29/2-24 i tidsrummet 9-16

Det er muligt at opnå et diplom for deltagelse og gennemførsel af kursus. Opnåelse kræver at du deltager aktivt i kurset herunder gruppecoaching og afleverer samt får godkendt dine øvelsesvideoer indenfor deadline. 

Hvis du er så uheldig at din hund bliver skadet eller af andre årsager ikke kan deltage på kurset finder vi en løsning. Kurset skal dog senest afsluttes 6 mdr. efter påbegyndelse for at opnå diplom. 

HYPPIGT STILLEDE SPØRGSMÅL

HVEM ER KURSET FOR? 

 • Hundeinstruktører

 • Øvelserne er primært målrettede familiehundeundervisning

 • Ingen forudgående viden om fitness er nødvendig 

KAN JEG FÅ NOGET UD AF KURSET, HVIS JEG ALLEREDE HAR ERFARING MED FITNESS? 

 • Det kommer selvfølgelig an på din baggrund og hvad du ønsker at få ud af kurset. Skriv gerne til mig om din aktuelle situation. 

 • Selvom man har erfaring, kan Dogtimize give dig den struktur, du mangler for at komme godt igang med din undervisning

KAN JEG TAGE KURSET HVIS JEG HAR TAGET ET AF DINE ANDRE KURSER? 

 • Hvis du tager fitnessinstruktøruddannelsen hos mig, vil jeg ikke anbefale at følge dette kursus

 • Hvis du har taget Kickstart din Fitnessrejse, kan dette kursus godt være relevant for dig. 

SKAL JEG SELV HAVE EN HUND? 

 • Ja, du skal selv have en hund, du kan træne med.

 • Din hund skal være udvokset

 • Hvis din hund har en diagnose i bevægapparatet, skal den cleares fra behandler til at måtte deltage i kurset 

VILKÅR & BETINGELSER

FOR AT BESTÅ KURSET: 

Forudsættes at du har set al onlinemateriale herunder teori, deltaget i din gruppecoaching og afleveret dine øvelser indenfor fastsat deadline.  

 

MØDEPLIGT:

Der er mødepligt for gruppecoaching. Bliver du forhindret i fremmøde, fx pga. sygdom eller dødsfald, har du mulighed for at tilkøbe privatundervisning, som aftales nærmere. Da det er eneundervisning, vil der typisk være tale om ca. 1/2 undervisning pr gang til en timepris på 800 kr/t ekskl. moms.

FORTRYDELSESRET:

Du skal inden 14 dage fra din tilmelding give mig meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail fitness@dogtimize.dk. Du skal gøre mig tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte deltagelse på kurset.

BETALINGSBETINGELSER FOR AT DELTAGE I UNDERVISNINGEN HOS DOGTIMIZE:

Betalingsmuligheder:

- 1 rate som betales ved tilmelding

- 2 rater hvoraf første rate betales ved tilmelding og anden rate falder 1/2-24

 

AFLYSNING AF UNDERVISNING:

I tilfælde af at jeg må aflyse undervisningen fx på grund af undervisers sygdom, vil der tilbydes undervisning på et andet tidspunkt efter nærmere aftale.

 

​KURSISTENS HUND:

For at kunne deltage på kurset, skal du have en hund, du kan træne med.

Din hund skal være fysisk i stand til at gennemføre lette træningsøvelser. Dette kan være svært at vide på forhånd, men lever din hund et aktivt liv og dyrker træning/hundesport vil den typisk leve op til disse krav. Hvis din hund er kompromitteret (fx lider af hofte-, albueledsdysplasi eller andre kroniske, smerterelaterede lidelser) skal din hund cleares af behandler til kursusdeltagelse. Ved tegn på at din hund oplever smerter undervejs i kurset, er du forpligtiget til at stoppe al fitnesstræning og få din hund evalueret af passende dyrlæge/behandler. Dogtimize kan være behjælpelig med henvisning til rette person. 

Hvis din hund bliver skadet undervejs, finder vi selvfølgelig en løsning. 

 

​ÆNDRINGER:

Dogtimize forbeholder sig ret til ændringer; fx ændringer i kalenderen samt undervisnings planen eller sammenlægning af gruppecoaching ved ulige deltagerfordeling.

AFLYSNING AF KURSUS:

Dogtimize forbeholder sig retten til at aflyse kurset i tilfælde af for få tilmeldinger. Såfremt uddannelsen aflyses vil du naturligvis få dine penge retur. 

Untitled.jpg
bottom of page